Persedian Mencipta Ransangan

MLM Satu Kerjaya Gemilang - PERSEDIAAN DIRI MENCIPTA RASANGAN

      Buat rakan-rakan yang Hebat!

      Bijak pandai selalu berkata " Untuk sukses anda MESTI bertindak sama seperti orang yang telah berjaya " ...persoalannya bagaimana di katakan tindakan itu akan menghasilkan kejayaan..sebelum ini topik saya mengatakan ketrampilan MESTI di cipta semula agar anda di nilai anda seorang yang sukses dan berpotensi..

      ********************
      Rakan-rakan yang Hebat!

      Ketrampilan ini ada kaitannya dengan DISIPLIN..

      Ramai yang GAGAL dalam perniagaan ini kerana GAGAL! mendisplinkan diri dalam bertindak menepati masa dalam semua hal...percaya! lah jika anda tiada PERSEDIAAN diri untuk berdisiplin diri terhadap masa ...sebenarnya anda telah GAGAL mendisplinkan kearah mencipta rangsangan terhadap..

      PELANGGAN ANDA, PROSPEK ANDA, DOWNLINE ANDA, UPLINE ANDA, BOM, LATIHAN DAN SEMINAR.

      Jestru itu, jika anda tidak menepati masa, secara tidak langsung anda tidak menghormati masa orang lain.." masa itu emas " bagi orang sukses...

      ***********************

      Perhatikan rakan-rakan..dimana pun pletform anda berada setiap BOM atau latihan mesti ada yang lewat hadir...JIka program BOM - taklimat perniagaan bermula jam 8.30mlm tetapi dimulakan pada jam 9.00mlm...begitu juga anda ada temujanji dengan prospek jam 3.00pm anda datang lewat jam 3.10pm..mungkin ini kata-kata sinis yang biasa kita dengar "Janji Melayu" ...

      Ramai yang bertindak sedemikian...jika anda lewat anda perlu memberitahu kelewatan anda terhadap pelanggan atau prospek anda ini terlebih dahulu ...jika ini anda lakukan begini secara tidak lansung anda serius atas perniagaan anda - anda seorang yang bersedia bertindak terhadap bakal downline propsek anda..dan ini akan merangsang propek anda untuk mengenalkan prospek mereka kepada anda..

      Rakan-rakan saya yang Hebat!

      Anda tidak akan menjadi seorang yang benar-benar Hebat! jika anda tidak mengubah persediaan diri anda terhadap DISIPLIN kepada ketetapan masa dalam tindakan anda!